Rabobank Amerstreek op de Oosterhoutse Woonmarkt

Op zaterdag 25 maart is de Oosterhoutse Woonmarkt in Theater de Bussel de ‘place to be’ voor alles wat te maken heeft met wonen. Kom dus met al je woonvragen naar de Woonmarkt in theater De Bussel.

Direct weten of jij je droomhuis kunt kopen?

Onze adviseurs Esther, Juliette en Ilona zijn er ook. Als je een huis op het oog hebt, geven ze je meteen inzicht in je hypotheekmogelijkheden en krijg je antwoord op al je woonvragen. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Ook als je geen klant bent. Bovendien maak je kans op een stylingadvies. Bezoek onze stand en je weet direct waar je staat.

Binnen een week een hypotheek

Lukt het je niet om de Woonmarkt bezoeken, dan zijn er talloze andere manieren om snel je woonvragen te beantwoorden. Een bezoek aan een van onze WoonWinkels bijvoorbeeld. Of maak een afspraak. Als je vandaag belt kun je morgen al op gesprek komen. Onze adviseurs zijn bereikbaar op (0162) 58 81 00.

Bovendien kun je bij de Rabobank binnen een week een hypotheek afsluiten. Het huis van je dromen kan dus volgende week al van jou zijn. Zeker nu de huizen weer korter te koop staan, kan snel handelen nodig zijn.

Kijk hier voor de openingstijden van onze WoonWinkels.