Woonmarkt Oosterhout 2019

Na de succesvolle introductie in 2016, het vervolg in 2017 en 2018, organiseert het Startersportaal ook in 2019 wederom de veelbezochte Woonmarkt, die zal plaatsvinden op zaterdag 23 maart 2019. In het Gemeentehuis staan tientallen kramen opgesteld waar bezoekers informatie en advies kunnen inwinnen over alles wat te maken heeft met wonen.Van Makelaars tot projectontwikkelaars, van Financials tot Duurzame energieleveranciers. Alles wat met Wonen te maken heeft is vertegenwoordigd. Met de almaar aantrekkende woningmarkt en groter deelnemersveld belooft de Woonmarkt 2019 nu al een nog groter succes te worden dan de eerste drie edities.

Woonmarkt groot succes!

Ruim 500 Bezoekers in 2017 en 2018!

250 nieuwe klantrelaties ontstaan!

U kunt ook deelnemen aan deze Woonmarkt!

Wat houdt het in? Als deelnemer beschikt u over een zeer representatieve tafel, bedekt met wit kleed. Deze kunt u volledig naar eigen inzicht inrichten. Tevens kunt u de ruimte rondom de kraam benutten voor het plaatsen van met demonstratie-wanden, rolbanners en dergelijken.

De woonmarkt is de uitgelezen kans om uw bedrijf te promoten bij mensen uit de regio die actief zijn op de Woningmarkt. U bent van harte welkom om deel te nemen, aanmelden kan vanaf nu. De kosten voor deelname bedragen slechts 299,- per deelnemer en daarbij zorgen wij ook voor grootschalige promotie en alles eromheen.

Een kraam reserveren

U kunt uw kraam nu reserveren, met onderstaande aanmeldformulier. Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u van ons nog een mail ter bevestiging van uw deelname aan de Woonmarkt 2019. Als u vragen heeft, mailt u ons gerust: info@startersportaaloosterhout.nl

Met vriendelijke groet,

Organisatie Startersportaal Oosterhout

Deelname formulier Woonmarkt 2019

Vul uw gegevens in met betrekking tot uw deelname