Hypotheek

Het afsluiten van je eerste hypotheek is best spannend en het gaat zeker verder dan alleen een aantrekkelijke rente. Bij het financieren van een huis horen verschillende aspecten. Zo zal je zelf antwoord willen krijgen op vragen als; voor welk bedrag kan ik kopen?, wat kost een huis per maand of wat ik kopen voor bepaalde maandlasten?

Op de websites van bemiddelaars, banken en verzekeraars kan je snel berekeningen maken  waarmee je al in een vroeg stadium op de hoogte bent van je (financiële) mogelijkheden. Verder kan je hier ook de dienstverlening en bijbehorende kosten van een hypotheektraject checken. Voor de verdere invulling, zoals bijvoorbeeld advies over de hypotheekvorm, rentelooptijden en bijbehorende verzekeringen ga je naar een financieel adviseur.

Hypotheekverstrekkers in Oosterhout

Contact opnemen met een hypotheekverstrekker

Neem contact op met de hypotheekverstrekker van uw keuze. Vul uw gegevens in en kies uw hypotheekverstrekker(s). Binnen 1 werkdag wordt er contact met u opgenomen.

Een woning financieren

Contact opnemen

Bel ons

06-28343495

ma t/m vr  van 8:00 tot 18:00 uur

In het nieuws

Nader toegelicht

Wat is mogelijk?

  • wat kan ik missen per maand
  • wat kan ik lenen
  • of is het toch beter om te huren

Op www.nibud.nl vind je een handig hulpmiddel om je inkomsten en uitgaven op een rijtje te zetten

Op www.thuisvester.nl vind je de huurlast per maand en op www.toeslagen.nl kun je zien of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

Op de websites van banken en hypotheekadviseurs kun je berekenen hoeveel je kunt lenen. Als je het exact wilt weten kun je beter een afspraak maken.

Eigen inbreng

  • spaargeld
  • financiële bijdrage ouders (schenken, lenen of borg)

Wat heb je nodig?

  • aankoopprijs
  • verbouwing